Διεθνής (Αστική) Απαγωγή Παιδιών


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας διοργανώνει διάλεξη με θέμα: ''Διεθνής (Αστική) Απαγωγή Παιδιών", η οποία θα δοθεί από τον Έντιμο Πρόεδρο του Οικογενειακού Δικαστηρίου Λευκωσίας κ. Σωτήρη Λιασίδη.
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ώρα 18:00 - 20:00 στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή, αίθουσα Σόλωνα Τριανταφυλλίδη.
Η διάλεξη αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017.

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποιήσεις στον περί Ποινικού Κώδικα Νόμο - Τί αλλάζει στο αδίκημα της επίθεσης

Ανώτατο Δικαστήριο: Η Αιτιολόγηση στον Καθορισμό Αποζημιώσεων Απαλλοτρίωσης Δεν Είναι Τυπικότητα. Είναι Υποχρέωση. (Ανάλυση της πρόσφατης Απόφασης ημ. 1.12.2025)

Τροποποίηση στον περί της Ίδρυσης και Λειτουργίας Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας Νόμο

Επιθετική Νομική Στρατηγική – Το Δίκαιο ως Εργαλείο Ισχύος – Σύσταση Μόνιμου Κρατικού Γραφείου Διεθνούς Δικαστικής Δράσης

Εφετείο Κύπρου: Η παραμονή μετά τον τερματισμό μίσθωσης συνιστά ποινικό αδίκημα – Νομικός σχολιασμός της πρόσφατης απόφασης