Αναγνώριση Αλλοδαπών Αποφάσεων στηv Κυπριακή Έννομη Τάξη

Η Επιτροπή Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου διοργανώνει την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:00, διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα «Αναγνώριση Αλλοδαπών Αποφάσεων στηv Κυπριακή Έννομη Τάξη».Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα βιντεοσκοπείται. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Ανδρέας Χατζηγεωργίου, μέλος της Επιτροπής.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με δύο πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στο σύνολό της.

Εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9k69RmcnSHL_71PglFJKA0QvubjMBs9-7lxAVOF4nyMbwOQ/viewform

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021. Θα αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ

 

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποιήσεις στον περί Ποινικού Κώδικα Νόμο - Τί αλλάζει στο αδίκημα της επίθεσης

Ανώτατο Δικαστήριο: Η Αιτιολόγηση στον Καθορισμό Αποζημιώσεων Απαλλοτρίωσης Δεν Είναι Τυπικότητα. Είναι Υποχρέωση. (Ανάλυση της πρόσφατης Απόφασης ημ. 1.12.2025)

Τροποποίηση στον περί της Ίδρυσης και Λειτουργίας Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας Νόμο

Επιθετική Νομική Στρατηγική – Το Δίκαιο ως Εργαλείο Ισχύος – Σύσταση Μόνιμου Κρατικού Γραφείου Διεθνούς Δικαστικής Δράσης

Εφετείο Κύπρου: Η παραμονή μετά τον τερματισμό μίσθωσης συνιστά ποινικό αδίκημα – Νομικός σχολιασμός της πρόσφατης απόφασης