Δικηγόρος εγκατέλειψε το επάγγελμα για να γίνει ιερόδουλη

Μια δικηγόρος από τη Βραζιλία εγκατέλειψε το επάγγελμα της, επειδή η μητέρα της τη συμβούλεψε ότι θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα αν αποφάσιζε να γίνει πόρνη. «Μια μέρα, η μητέρα μου έβλεπε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου συνοδοί πολυτελείας εξιστορούσαν τη ζωή τους. Σαγηνεύτηκε απ'όσα παρακολουθούσε και με παρότρυνε να αλλάξω καριέρα» αποκαλύπτει η 34χρονη Κλαούντια ντε Μάρκι. Εκτός από την
παρότρυνση της μητέρας της, η πρώην δικηγόρος υποστηρίζει ότι αποφάσισε να αλλάξει καριέρα επειδή είχε κουραστεί από την εγωπάθεια των αντρών στο νομικό επάγγελμα. Τώρα, η 34χρονη Κλαούντια κάνει σεξ με επιχειρηματίες ή πολιτικούς για 150 αγγλικές λίρες την ώρα ή 650 λίρες για όλη τη νύχτα. Η μητέρα της πρώην δικηγόρου μετακόμισε πιο κοντά στο σπίτι της κόρης της για να στηρίξει την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού της Κλαούντια.
Συνοδός πολυτελείας πλέον, η 34χρονη Βραζιλιάνα υποστηρίζει ότι τον πρώτο χρόνο που εργάστηκε στη βιομηχανία του σεξ, τα εισοδήματά της ήταν σχεδόν 100.000 αγγλικές λίρες, πολλά περισσότερα απ' όσα κέρδιζε ως δικηγόρος.
Η Κλαούντια υποστηρίζει ότι δεν άντεχε την υποχρέωση να προσαρμόζεται με την καθημερινή ρουτίνα των δικηγόρων και ότι προτιμά τον «οργασμό, πληρωμή και τέλος». Η πρώην δικηγόρος δηλώνει φεμινίστρια και έχει δικό της blog όπου γράφει τις εμπειρίες της αλλά δίνει και συμβουλές στους άντρες για το πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες. (protothema.gr)

Σχόλια

Top Legal Stories

Δικαστική απόφαση-σταθμός βάζει τέλος στις υψηλές διατροφές σε πρώην συζύγους

Πρόσληψη δύο (2) Νομικών στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο

Τροποποίηση στο Νόμο περί Πώλησης Ακινήτων (Ειδική Εκτέλεση): Τί αλλάζει στην εξουσία του Δικαστηρίου να επιτρέπει κατάθεση σύμβασης ή έγερση αγωγής εκτός προθεσμίας

Σχέδιο Νόμου για την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Νέα τροποποίηση στον περί Δικαστηρίων Νόμο: Ποιές αποφάσεις υπόκεινται σε έφεση