Ένοχος 27χρονος από τη Λάρνακα για τη δολοφονία της Μολδαβής Ντανιέλας Ρόσκα

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου έκρινε σήμερα, 22 Μαϊου 2017, ένοχο τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου, 27 ετών από τα Λιβάδια Λάρνακας, για πέντε κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά την διάρκεια της νύχτας, κλοπή από κατοικία και προαγωγή σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος αναφορικά με τον φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα από τη Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα, την 1η Νοεμβρίου 2015.
Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η κατηγορούσα αρχή κατάφερε να αποδείξει πέραν πάσα αμφιβολίας την ενοχή του κατηγορουμένου σε όλες τις κατηγορίες και όρισε την 31η Μαΐου 2017 ως ημερομηνία για αγορεύσεις για μετριασμό ποινής. 
Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχουν καταδικαστεί οι Βούλγαροι Plamen Pelov και Daniel Slavchev οι οποίοι εκτίουν ο μεν πρώτος ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και ο δεύτερος ποινή φυλάκισης 10 χρόνων. (πηγή: Κυπε)

Σχόλια