Η Ευρώπη σε μια μέρα

Στο Πάρκο της Ακρόπολης θα γιορτάσει μαζί με όσους πολίτες επιλέξουν να προσέλθουν το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο την Ημέρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2017. Πέρα από το εορταστικό κομμάτι της εκδήλωσης, οι πολίτες θα μπορούν να βρουν και χρήσιμες πληροφορίες τόσο γενικά για την λειτουργία και τις προτεραιότητες της ΕΕ, όσο και ειδικά για ευκαιρίες εργοδότησης στην ΕΕ, για ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και προγράμματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση και την επιμόρφωση.
Στον ίδιο χώρο θα διαδραματίζονται καλλιτεχνικά δρώμενα, θα υπάρχει live link με το Love FM, θα φιλοξενηθούν περίπτερα με φιλανθρωπικές οργανώσεις, Πρεσβείες χωρών της ΕΕ, μουσική με DJ αλλά και ειδικές δραστηριότητες και παιχνίδια για μικρά παιδιά. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου, από 16:00 μέχρι 19:00. Συνδιοργανωτές είναι η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Στροβόλου.

Σχόλια

Top Legal Stories

Δικαστική απόφαση-σταθμός βάζει τέλος στις υψηλές διατροφές σε πρώην συζύγους

Σχέδιο Νόμου για την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Τροποποίηση στο Νόμο περί Πώλησης Ακινήτων (Ειδική Εκτέλεση): Τί αλλάζει στην εξουσία του Δικαστηρίου να επιτρέπει κατάθεση σύμβασης ή έγερση αγωγής εκτός προθεσμίας

Νέα τροποποίηση στον περί Δικαστηρίων Νόμο: Ποιές αποφάσεις υπόκεινται σε έφεση

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο