Δύο (2) Υποτροφίες για Διδακτορικό Νομικής στο Πανεπιστήμιο Erasmus του Ρότερνταμ

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Erasmus του Ρότερνταμ στην Ολλανδία ανακοινώνει δύο (2) υποτροφίες για Διδακτορικό για χρονικό διάστημα 3 ετών
Η πρώτη θέση αφορά στο ερευνητικό έργο με τον προσωρινό τίτλο «Persistence and change of regulatory cultures: A socio-legal analysis of regulatory regimes in the context of trade and investment agreements» και μεθοδολογικά, βασίζεται στην οικονομική ανάλυση των διεθνών εμπορικών σχέσεων.
Η δεύτερη θέση αφορά στο ερευνητικό έργο με τον προσωρινό τίτλο «The Finance Exception in TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership)». Η διδακτορική διατριβή θα ενισχύσει την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και η πρόσβαση στη χρηματοπιστωτική αγορά συμπεριλαμβάνονται στις διαπραγματεύσεις του TTIP και των δυνατοτήτων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΤΤΙΡ μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Ποσό Υποτροφίας: €26,664 έως €32,508 ετησίως.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πανεπιστήμιο Erasmus και το Erasmus School of Law μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.eur.nl/english/ και http://www.esl.eur.nl/. Ερωτήσεις μπορούν να αποσταλούν στον καθηγητή Klaus Heine, heine@law.eur.nl (διδακτορική θέση 1) και στον καθηγητή Amtenbrink, amtenbrink@law.eur.nl (διδακτορική θέση 2). Αιτήσεις μέχρι 6 Ιουλίου 2017.
Περισσότερα θέματα για Σπουδές Νομικής-Υποτροφίες και Μεταπτυχιακά στη στήλη Legal Education

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Τροποποιητικό Νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Γραφεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας σε διαβούλευση

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών