Σύλληψη και κράτηση οδηγού που επιτέθηκε σε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του μετά από έκδοση προστίμου για τροχαία παράβαση

Επίθεση από οδηγό δέχθηκε γυναίκα αστυνομικός στη Λεμεσό, μετά από έλεγχο της τροχαίας και έκδοση εξώδικου προστίμου. Συγκεκριμένα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο γύρω στις 10.30 το πρωί της 20ης Ιουνίου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος από την επαρχία Λεμεσού, στην οδό Ηλιουπόλεως αφού αυτός δεν έφερε προστατευτική ζώνη. 
Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο το οποίο αυτός αφού το παρέλαβε, το έσκισε μπροστά από την αστυνομικό και αναχώρησε από το σημείο.
Μετά από μερικά λεπτά και ενώ η συγκεκριμένη αστυνομικός συνέχιζε τους τροχονομικούς ελέγχους στην πιο πάνω οδό, ο 42χρονος επέστρεψε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδήγησε κατά πάνω της. Η αστυνομικός έτρεξε και μπήκε στην αντίθετη λωρίδα του δρόμου με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να περνά σε απόσταση εκατοστών από την αστυνομικό. Ο 42χρονος φέρεται να της ανάφερε ότι είναι τυχερή που δεν την κτύπησε, την εξύβρισε και ακολούθως έφυγε από το σημείο.
Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα βάσει του οποίου συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας και τέθηκε υπό κράτηση.

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων