Συνεχίζεται η κράτηση 6 ατόμων στη Λεμεσό για την υπόθεση με τα ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ και του Πανεπιστημίου Κύπρου

Ανανεώθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον έξι προσώπων για περίοδο πέντε ημερών σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση με τα ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ και του Πανεπιστημίου Κύπρου, που αφορά στα αδικήματα, της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, δεκασμό δημόσιου λειτουργού, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Συγκεκριμένα, ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον 57χρονης, 38χρονου, 40χρονου και 41χρονου οι οποίοι είχαν συλληφθεί βάσει Δικαστικών ενταλμάτων στις 31 Αυγούστου, 2017 και έκτοτε τελούν υπό κράτηση βάσει Δικαστικών διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.
Ανανεώθηκε επίσης διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον 60χρονου και 61χρονης, οι οποίοι είχαν συλληφθεί βάσει Δικαστικών ενταλμάτων στις 08 Σεπτεμβρίου, 2017 και έκτοτε τελούν υπό κράτηση βάσει Δικαστικών διαταγμάτων προσωποκράτησης τους. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Νέο Διάταγμα για τον Κατώτατο Μισθό: Στα 1000 ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2024