Σε δίκη 22χρονος για απόπειρα φόνου σε βάρος 36χρονου στην Πόλη Χρυσοχούς

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη 22χρονος, κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση απόπειρας φόνου σε βάρος 36χρονου από τη Λάρνακα που διαπράχθηκε στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου 2017.
Εναντίον του 22χρονου καταχωρήθηκε ποινική δίωξη για υπόθεση απόπειρας φόνου και το Δικαστήριο διέταξε ο 22χρονος να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου  εκ νέου στις 27 Οκτωβρίου 2017 προκειμένου να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Ο κατηγορούμενος που σε προηγούμενη δικάσιμο ζήτησε νομική αρωγή, αφέθηκε ελεύθερος  με περιοριστικούς όρους, υπέγραψε εγγύηση ύψους 30 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list, και θα εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.
Ο 22χρονος εξ αρχής κράτησε στάση σιωπής και δεν έδειξε διάθεση να συνεργαστεί με τις ανακριτικές Αρχές.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η σύλληψη του 22χρονου έγινε την 16η Αυγούστου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου.
Πρόκειται για περιστατικό που έγινε γύρω στη 1 τα ξημερώματα στις 14/8/2017 σε κατασκηνωτικό χώρο της επαρχίας Πάφου, όπου ένα πρόσωπο ηλικίας 36 χρόνων, είχε δεχθεί κτύπημα με μαχαίρι στην ωμοπλάτη. (πηγή:ΚΥΠΕ)

Σχόλια