Τον Ιανουάριο η δίκη για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας

Για τις 29 Ιανουαρίου 2018 ορίστηκε η υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας, και συγκεκριμένα οι υποθέσεις υπεξαίρεσης, κλοπής από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιρειών, αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δηλαδή συνολικού ποσού 330 χιλιάδων ευρώ.
 Για την υπόθεση κατηγορούνται τρία άτομα, ένας 56χρονος από την Αγία Νάπα, ένας 65 χρόνων από το Λιοπέτρι και ένας 35 χρόνων από τη Σωτήρα. Σημειώνεται ότι ο 56χρονος αντιμετωπίζει επίσης αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο.
Οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 29η Ιανουαρίου 2018 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και μέχρι τότε οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που ίσχυαν μέχρι σήμερα.
Σημειώνεται ότι η υπόθεση είναι μόνο μία από τις συνολικά 26 υποθέσεις που διερευνώνται από την Αστυνομία στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Νάπας. (πηγή: ΚΥΠΕ)

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Νέο Διάταγμα για τον Κατώτατο Μισθό: Στα 1000 ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2024