Τον Ιανουάριο η δίκη για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας

Για τις 29 Ιανουαρίου 2018 ορίστηκε η υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας, και συγκεκριμένα οι υποθέσεις υπεξαίρεσης, κλοπής από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιρειών, αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δηλαδή συνολικού ποσού 330 χιλιάδων ευρώ.
 Για την υπόθεση κατηγορούνται τρία άτομα, ένας 56χρονος από την Αγία Νάπα, ένας 65 χρόνων από το Λιοπέτρι και ένας 35 χρόνων από τη Σωτήρα. Σημειώνεται ότι ο 56χρονος αντιμετωπίζει επίσης αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο.
Οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 29η Ιανουαρίου 2018 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και μέχρι τότε οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που ίσχυαν μέχρι σήμερα.
Σημειώνεται ότι η υπόθεση είναι μόνο μία από τις συνολικά 26 υποθέσεις που διερευνώνται από την Αστυνομία στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Νάπας. (πηγή: ΚΥΠΕ)

Σχόλια