Πέρασε με κόκκινο, χωρίς ζώνη, χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια οδηγού και κυκλοφορίας και με 10πλασια ποσότητα αλκοόλ από το νόμιμο όριο

Σχεδόν όλα τα βασικά αδικήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας διέπραξε 51χρονος οδηγός στη Λευκωσία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μεταξύ των ωρών 2μ.μ – 8μ.μ. στις 21/1/2018, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη Λευκωσία, κατήγγειλαν 51χρονο οδηγό, ο οποίος οδηγούσε στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, χωρίς ασφάλεια έναντι τρίτου, με στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς άδεια κυκλοφορίας από τις 31/12/2016. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος μεταφέρθηκε και κρατήθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας.
Επίσης, ο 51χρονος σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, είχε ένδειξη 268μg% αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο. Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. Ο φάκελος της υπόθεσης θα συμπληρωθεί και θα καταχωρηθεί άμεσα ενώπιον Δικαστηρίου.

Σχόλια