Μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Νομικής η νέα Μις Γαλλία 2018

Μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Νομικής είναι η νέα Μις Γαλλία 2018 που εξελέγη πρόσφατα στο διαγωνισμό ομορφιάς. H 23χρονη Μαεβά Κουκ, παρέλαβε στο Σατερού, το στέμμα από την προκάτοχό της Αλισιά Ελίς, σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση της βίας σε βάρος των γυναικών.
Η καλλονή, ύψους 1.76 μ., μεταπτυχιακή φοιτήτρια Νομικής στο πρώτο έτος, επικράτησε της Μις Κορσική που αναδείχθηκε πρώτη αναπληρωματική, της Μις Ιλ-ντε-Φρανς, δεύτερη αναπληρωματική, της Μις Καμπανία-Αρδέννες και της Μις Ρεϊνιόν, που ήταν οι δύο τελευταίες φιναλίστ.
Τριάντα γυναίκες, ηλικίας 18 έως 24 ετών, διεκδικούσαν τον τίτλο στον 88ο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Γαλλία, που μεταδόθηκε αποκλειστικά από το τηλεοπτικό δίκτυο TF1. 
Η τελετή ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση της βίας που υφίστανται οι γυναίκες, μια πρωτοβουλία της Σιλβί Τελιέ, Μις Γαλλία 2002, και σήμερα γενικής διευθύντριας της εταιρίας Miss France.
Η επιτροπή και οι τηλεθεατές ανέδειξαν τις πέντε φιναλίστ ανάμεσα στις δώδεκα υποψήφιες που επέλεξαν οι διοργανωτές. Οι τηλεθεατές είχαν ωστόσο τον τελευταίο λόγο για την ανάδειξη μόνο της νικήτριας και των δύο αναπληρωματικών, ψηφίζοντας τηλεφωνικά και με SMS. Νωρίτερα, οι τηλεθεατές μπορούσαν να θέτουν ερωτήσεις στις φιναλίστ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (protothema.gr)

Σχόλια

Top Legal Stories

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής