Το αστικό αδίκημα της δυσφήμισης- Νομικές αρχές και ισχύουσα νομολογία


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού στα πλαίσια του προγράμματος συνεχούς επιμόρφωσης των μελών του, διοργανώνει στις 3 Μάϊου 2018 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο ¨Πάνος Σολωμονίδης¨στη Λεμεσό, διάλεξη του Προέδρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού κ. Αλέξανδρου Παναγιώτου, με θέμα: «Το αστικό αδίκημα της δυσφήμισης- Νομικές αρχές και ισχύουσα νομολογία».
Λόγω των περιορισμένων θέσεων και για καλύτερο προγραμματισμό της διαδικασίας έκδοσης των πιστοποιητικών παρακολούθησης, παρακαλούμε όπως όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, να προκρατήσουν θέση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@limbar.org.cy (πηγή:Π.Δ.Σ.)

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 400 ευρώ για το γάβγισμα σκύλου που ενοχλούσε τους γείτονες

Τροποποιήσεις στον περί Ποινικού Κώδικα Νόμο - Τί αλλάζει στο αδίκημα της επίθεσης

Εφετείο Κύπρου: Η παραμονή μετά τον τερματισμό μίσθωσης συνιστά ποινικό αδίκημα – Νομικός σχολιασμός της πρόσφατης απόφασης

Δικαίωση δικαστή από το ΕΔΑΔ: Προστασία απέναντι στις αυθαίρετες εσωτερικές μεταθέσεις

Ετήσια διάλεξη εις μνήμην του Λέκτορος Χρήστου Τσαϊτουρίδη από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου