Το αστικό αδίκημα της δυσφήμισης- Νομικές αρχές και ισχύουσα νομολογία


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού στα πλαίσια του προγράμματος συνεχούς επιμόρφωσης των μελών του, διοργανώνει στις 3 Μάϊου 2018 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο ¨Πάνος Σολωμονίδης¨στη Λεμεσό, διάλεξη του Προέδρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού κ. Αλέξανδρου Παναγιώτου, με θέμα: «Το αστικό αδίκημα της δυσφήμισης- Νομικές αρχές και ισχύουσα νομολογία».
Λόγω των περιορισμένων θέσεων και για καλύτερο προγραμματισμό της διαδικασίας έκδοσης των πιστοποιητικών παρακολούθησης, παρακαλούμε όπως όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν, να προκρατήσουν θέση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@limbar.org.cy (πηγή:Π.Δ.Σ.)

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 80.000 ευρώ σε κατάστημα για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές

Οι εργοδότες των οικιακών μισθωτών οφείλουν να εφαρμόζουν σύστημα μέτρησης του ημερήσιου χρόνου εργασίας κάθε οικιακού βοηθού που απασχολούν (ΔΕΕ)

Δικαστική απόφαση για ελαττωματικό αερόσακο: ο προμηθευτής μπορεί να θεωρηθεί ως παραγωγός αν η επωνυμία του συμπίπτει με το σήμα που έχει επιθέσει ο κατασκευαστής στο προϊόν

Εξάλειψη υποθήκης (άρθρο 35) σύμφωνα με τον περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Νόμο του 1965 (9/1965)

Νομικές Σπουδές: Οι τρεις Νομικές Σχολές της Ελλάδας