Θέσεις Νομικού Λειτουργού και Δημοτικού Γραμματέα στο Δήμο Λεμεσού


Γίνονται δεκτές αιτήσεις για μια (1) μόνιμη θέση Δημοτικού  Γραμματέα (κλίμακα Α15 (Ι) ) και μια μόνιμη θέση Νομικού Λειτουργού (κλίμακα Α9-11-12) στο Δήμο Λεμεσού. Οι θέσεις είναι πρώτου διορισμού.
Στις πιο πάνω κλίμακες  προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία. Επιπλέον καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.
Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν να παρακαθίσουν σε γραπτές η/και προφορικές  εξετάσεις όπως ήθελε καθοριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικό έντυπο και να παραδοθούν στην Υπηρεσία Προσωπικού έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν στο Δήμο Λεμεσού μέσω Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 23, 3036 Λεμεσός  το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, 2018 και ώρα 14.00. Δείτε περισσότερα εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο