Τελετή απονομής διπλωμάτων στους επιτυχόντες των δικηγορικών εξετάσεων


Η τελετή του Νομικού Συμβουλίου για την απονομή διπλωμάτων στους ασκούμενους και νέους δικηγόρους, οι οποίοι έχουν επιτύχει στις εξετάσεις του Νομικού Συμβουλίου κατά το έτος 2018 (Φεβρουάριος, Ιούνιος και Οκτώβριος), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 7.00 μμ στο Ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει Δείπνο.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο έντυπο συμμετοχής, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (www.cyprusbarassociation.org). Το έντυπο, αφού συμπληρωθεί, θα πρέπει να υποβληθεί το αργότερο μέχρι και την 7η Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 3 μ.μ. στο Γραφείο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νομικού Συμβουλίου δεν θα αποσταλούν ατομικές προσκλήσεις.

Σχόλια

Top Legal Stories

Η προστασία του δικηγορικού απορρήτου στην Κύπρο και στην Ευρώπη

Η Εξέταση των Μαρτύρων στην Ποινική Δίκη. Θεωρητικές και πρακτικές πτυχές

The VAT-Transfer Fee Nexus: A Critical Analysis of Fiscal Concessions in Cypriot Immovable Property Law

Η άρνηση εθνικού δικαστηρίου να υποβάλει προδικαστικό ερώτημα στο Δικαστήριο πρέπει να είναι πάντοτε αιτιολογημένη (ΔΕΕ)

Το Δικηγορικό Απόρρητο σήμερα: Πρόσφατη νομολογία του ΕΔΔΑ και βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν την έρευνα