Εκτός φυλακής με ηλεκτρονικό βραχιόλι ο επιχειρηματίας Χρήστος Ορφανίδης


Ελεύθερος εκτός φυλακής με το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού θα αφεθεί ο επιχειρηματίας Χρίστος Ορφανίδης, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για ακάλυπτες επιταγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, το ιατρικό συμβούλιο αποφάσισε μετά από συνεδρίασή του, όπως τον αποφυλακίσει με το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού, καθώς κρίθηκε ότι δεν ενδείκνυται η περαιτέρω κράτησή του στις Κεντρικές Φυλακές. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Χρίστος Ορφανίδης, θα φορά στο πόδι του ηλεκτρονικό βραχιόλι και θα είναι υποχρεωμένος να παραμένει διαρκώς στο σπίτι του και θα επιτηρείται από το Κέντρο Ελέγχου στις Φυλακές.
Ο Χρίστος Ορφανίδης βαρύνεται με καταδίκες που του επιβλήθηκαν από διάφορα Δικαστήρια συνολικής διάρκειας 6 ετών λόγω έκδοσης ακάλυπτων επιταγών αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς διάφορα φυσικά και νομικά πρόσωπα.
Πιο πρόσφατα καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, τον Ιανουάριο του 2019 και τον Μάρτιο του 2019 για υποθέσεις που αφορούν ακάλυπτες επιταγές.
(Πηγή: philenews)

Σχόλια

Eγγραφή - Newsletter