Απίστευτες σκηνές σε δικαστήριο: Αγκάλιασε και συγχώρεσε την αστυνομικό που σκότωσε τον αδελφό του- Έκλαψε και η δικαστής (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο δικαστήριο του Ντάλας στην Αμερική κατά την εκδίκαση μιας από τις πιο περίεργες και σπάνιες ποινικές υποθέσεις. Επρόκειτο για την δίκη μιας αστυνομικού, η οποία σκότωσε κατά λάθος τον Aφροαμερικανό γείτονά της μέσα στο σπίτι του, καθώς μπέρδεψε τα σπίτια και νόμισε πως πρόκειται για ληστή που μπήκε στο δικό της για να ληστέψει.
Το δικαστήριο αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό της μεταμέλειας στην αστυνομικό καθώς και ότι την ώρα του περιστατικού τελούσε σε σύγχυση, της επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών.
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο ήταν η στάση του αδελφού του θύματος , ο οποίος ζήτησε την άδεια της δικαστή να πάει προς το μέρος της κατηγορούμενης και να την αγκαλιάσει και να τη συγχωρέσει που σκότωσε τον αδελφό του.
Στο άκουσμα της ποινής, η πρώην αστυνομικός ξέσπασε σε λυγμούς και τότε ο αδερφός του θύματος, σηκώθηκε όρθιος και περπάτησε προς το μέρος της γυναίκας, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Όμως ο σκοπός του δεν ήταν εκείνος που θα περίμενε κανείς.
Ο αδερφός του θύματος, αν και ο πόνος ήταν βαθιά χαραγμένος στο πρόσωπό του ήθελε να αγκαλιάσει την κατηγορούμενη, λέγοντας: «Σε συμπαθώ πολύ ως άτομο. Δεν επιθυμώ τίποτα κακό για σένα. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά θέλω να σε αγκαλιάσω». Μόλις πήρε την άδεια της δικαστή, αγκάλιασε τη γυναίκα, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς της. Μάλιστα της είπε ότι αν ο αδερφός του ήταν στη ζωή, θα ζητούσε από τον Θεό να τη συγχωρέσει, όπως έκανε και ο ίδιος.
Η δικαστής μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μπροστά στη σκηνή που εκτυλίχθηκε.
Η κατηγορούμενη με καλή διαγωγή, θα εκτίσει τα πέντε χρόνια από τα δέκα της ποινής και ακολούθως θα βγει από τη φυλακη.(koolnews.gr)

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Θέση Δικηγόρου - Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου