Σύλληψη 40χρονου, ο οποίος απειλούσε δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου


Έναν 40χρονο από τη Λεμεσό συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, απειλή, ενοχλητικά και απειλητικά τηλεφωνήματα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από λειτουργό του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ότι ένα πρόσωπο ζητούσε επανειλημμένα να μιλήσει με συγκεκριμένη Δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου.
Ο συγκεκριμένος πολίτης, βάσει των ερευνών της Αστυνομίας, ήθελε να διαμαρτυρηθεί γιατί η σύζυγος του μετέβη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση της και η Δικαστής της ζήτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα του Δικαστηρίου λόγω απρεπούς εμφάνισης.
Κατά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του προκειμένου να μιλήσει με την Δικαστή, ο συλληφθείς φέρεται μάλιστα να απείλησε την Δικαστή μέσω της λειτουργού του Δικαστηρίου λέγοντας ότι θα της κάνει κακό επειδή προσέβαλε τη σύζυγό του.
Η Αστυνομία εντόπισε το κινητό τηλέφωνο και την κάρτα sim με την οποία το εν λόγω πρόσωπο τηλεφώνησε στο Δικαστήριο και διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε 40χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στη Λεμεσό και τέθηκε υπό κράτηση . Ανακρινόμενος ο 40χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων. (πηγή:philenews.com)

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Θέση Δικηγόρου - Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου