Νέες οδηγίες για τη λειτουργία του Δικαστηρίου της Λεμεσού: Ανακοίνωση ΔΣ Λεμεσού

Νέες οδηγίες σε σχέση με την λειτουργία του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρέχει με ανακοίνωση (Συμπληρωματικό Σημείωμα) ημερ.13.11.2020 ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού . Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι συγκεκριμένες οδηγίες, θα τύχουν αναθεώρησης στις 30/11/2020, αναλόγως των μέτρων και των δεδομένων που θα επικρατούν τότε.

Αναφορικά με τις υποθέσεις ενώπιον Δικαστηρίων των λοιπών επαρχιών τις οποίες χειρίζονται δικηγόροι εκ Λεμεσού, αυτές θα διεκπεραιώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η φυσική παρουσία των δικηγόρων δεν θα είναι απαραίτητη. Αναφορικά με τις υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες για Ακρόαση ή για συνέχιση της Ακρόασης, οι δικηγόροι θα πρέπει να επικοινωνούν μέσω email με το γραφείο του Δικαστή, για σκοπούς προγραμματισμού.

Στις περιπτώσεις όπου η φυσική παρουσία του δικηγόρου θα κριθεί απαραίτητη, θα προσκομίζεται βεβαίωση από την Αρχιπρωτοκολλητή, ως καθορίζεται στο σχετικό διάταγμα.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση με τις οδηγίες εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων