Ανακοίνωση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για τη διεκπεραίωση των πολιτικών υποθέσεων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την ακολουθητέα πρακτική διεκπεραίωσης πολιτικών υποθέσεων που εκκρεμούν ενώπιων του.

 Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, όλες οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονται ουσιαστικά, δηλαδή θα δίνονται ουσιαστικές οδηγίες για την περαιτέρω προώθηση και συνέχιση της διαδικασίας, αναλόγως του σταδίου στο οποίο βρίσκονται και δεν θα αναβάλλονται απλώς σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Στόχος είναι η κανονική διεκπεραίωση των υποθέσεων με τον περιορισμό της ανάγκης της φυσικής παρουσίας των δικηγόρων των διαδίκων στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ

(πηγή: Π.Δ.Σ.)

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποιήσεις στη διαδικασία ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας

Σύντμηση προθεσμιών για την προσφυγή κατά αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασύλου και Αναθεωρητικής Αρχής Προσφύγων

Διορισμός Δικαστή Ανωτάτου Δικαστηρίου

Πρόστιμο 400 ευρώ για το γάβγισμα σκύλου που ενοχλούσε τους γείτονες

Δικαίωμα επικοινωνίας δικηγόρου - πελάτη: Μη νόμιμη η παρακράτηση από αστυνομικό εγγράφου που δίνει ο δικηγόρος στον πελάτη του μέσα στο δικαστήριο