Τρεις (3) Θέσεις Ειδικού Επιστήμονα Έρευνας στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου προκηρύσσει τρεις (3) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα Έρευνας, μερικής απασχόλησης, στο πλαίσιο του εσωτερικού ερευνητικού προγράμματος “International Civil/Commercial Litigation in Cyprus” με υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νικήτα Χατζημιχαήλ και υπό την αιγίδα του Εργαστηρίου Επίλυσης Διαφορών.

Τα άτομα που θα επιλεγούν αναμένεται να συντάσσουν περιλήψεις νομικών μελετών (άρθρων, κεφαλαίων σε βιβλία) και νομολογίας (ΔΕΕ και εθνικών δικαστηρίων) σε θέματα ιδιωτικού διεθνούς και κυπριακού δικαίου.

Οι μηνιαίες ακαθάριστες απολαβές που αντιστοιχούν σε μερική απασχόληση 70 ωρών μηνιαίως κυμαίνονται από € 800 ως € 1050 ανάλογα με την εμπειρία και τα προσόντα. Από το ποσό αυτό θα αφαιρούνται οι εισφορές του εργοδοτούμενου στα διάφορα ταμεία του Κράτους. Δεν προνοείται καταβολή 13ου μισθού. Η απασχόληση θα αρχίσει έως την 1η Νοεμβρίου 2021. Τα άτομα που θα επιλεγούν θα πρέπει κατά την περίοδο εργοδότησης τους να διαμένουν στην Κυπριακή Δημοκρατία, ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Yποβολή αιτήσεων έως και τις 08 Οκτωβρίου 2021

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Τροποποιητικό Νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Γραφεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας σε διαβούλευση

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων