Τρεις (3) θέσεις Νομικών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την πλήρωση τριών (3) θέσεων Ειδικού Επιστήµονα Διδασκαλίας (ΕΕΔ) για το Εαρινό Εξάμηνο 2021-2022, καθορισµένης διάρκειας µε σύµβαση µερικής απασχόλησης ορισµένου χρόνου για κάλυψη των αναγκών διδασκαλίας μαθημάτων που αποτελούν μέρος της Βασικής Εκπαίδευσης Δοκίμων Αστυνομικών που παρέχει το Πανεπιστήμιο Κύπρου σύμφωνα με τις ειδικές πρόνοιες του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Αστυνομία Κύπρου. Η πλήρωση της θέσης υπόκειται στη διαθεσιμότητα χρηματοδότησης και τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης από τις αρμόδιες αρχές του Πανεπιστημίου.

∆ιδασκαλία του μαθήματος: «Αστυνόμευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα» Το µάθηµα θα διδάσκεται 3 ώρες την εβδομάδα σε κάθε ακροατήριο για 15 εβδομάδες (δύο φορές την εβδομάδα από 1½ ώρα κάθε φορά τις ημέρες Δευτέρα-Πέμπτη ή Τρίτη-Παρασκευή).

Η αμοιβή των Ειδικών Επιστημόνων είναι €40 την ώρα (μεικτά) για κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου και €66 την ώρα (μεικτά) για κατόχους Διδακτορικού Τίτλου. Οι ακαθάριστες απολαβές για το Εαρινό Εξάμηνο 2021-2022θα είναι: αμοιβή x 3 ώρες διδασκαλίας x 15 εβδομάδες που διαρκεί το Εαρινό Εξάμηνο. Από το ποσό αυτό θα αφαιρούνται οι εισφορές του εργοδοτουμένου στα διάφορα ταμεία του κράτους.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00πμ.

Περισσότερα εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου