Συνελήφθη 18χρονος που οδηγούσε παράνομο φορτηγό χωρίς άδεια οδήγησης, ασφάλεια και πιστοποιητικό καταλληλότητας

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν το βράδυ της 6ης Μαρτίου 2017 σε περιοχή της Λεμεσού, φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο ύποπτα και είχε φορτωμένη μια αγωνιστική μοτοσικλέτα. Στον οδηγό του φορτηγού οχήματος, έγινε σήμα για να σταματήσει για έλεγχο. Αυτός παρέλειψε και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και
προσπάθησε να διαφύγει.
Ο οδηγός του οχήματος, στην προσπάθεια του να διαφύγει έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς, καθώς επίσης και υπηρεσιακό όχημα. Στην προσπάθεια να ακινητοποιηθεί το φορτηγό όχημα, ρίφθηκε ένας πυροβολισμός στο δεξιό μπροστινό ελαστικό του, που είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του.
Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του φορτηγού οχήματος ήταν 18χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, ενώ διαπιστώθηκε επίσης, ότι το φορτηγό όχημα ήταν διαγραμμένο.
Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κατηγορηθεί αργότερα. Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. (police.gov.cy)

Σχόλια

Top Legal Stories

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Διάταγμα κράτησης παιδιού που κρίθηκε ένοχο διάπραξης αδικήματος: Τροποποίηση στο Νόμο περί Παιδιών σε Σύγκρουση με το Νόμο

Οι αλλαγές που έρχονται στη Δικαιοσύνη το 2024