Η Ελευθερία Έκφρασης στη Ψηφιακή Εποχή

Το Ινστιτούτο Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας (IMME) και το Τμήμα Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου διοργανώνουν διήμερο διεθνές συνέδριο στις 3 και 4 Απριλίου με θέμα: «Η Ελευθερία Έκφρασης στη Ψηφιακή Εποχή». Tο επίσημο μέρος του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί: Δευτέρα, 03/04/2017, 19:00 στο Αμφιθέατρο UNESCO, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής, κ. Δημήτρη Συλλούρη, ο οποίος θα κηρύξει την επίσημη έναρξη των εργασιών του.
Κύριος ομιλητής: Δρ. Νίκος Χριστοδουλίδης, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος : «Σκέψεις και προβληματισμοί για την ελευθερία έκφρασης στην ψηφιακή εποχή»
Ταυτόχρονη μετάφραση στην αγγλική γλώσσα. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποιήσεις στη διαδικασία ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας

Σύντμηση προθεσμιών για την προσφυγή κατά αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασύλου και Αναθεωρητικής Αρχής Προσφύγων

Πρόστιμο 400 ευρώ για το γάβγισμα σκύλου που ενοχλούσε τους γείτονες

Διορισμός Δικαστή Ανωτάτου Δικαστηρίου

High-Risk Wallets and Cryptocurrency Mixers: Regulatory Challenges, Legal Accountability, and the Future of AML Enforcement