Φυλάκιση 12 μηνών σε 29χρονη για συνέργεια στο τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου στην Σοφία Γρηγορίου, 29 χρόνων από τη Λευκωσία, η οποία κρίθηκε ένοχη κατόπιν δικής της παραδοχής στην κατηγορία της συνέργειας στη διάπραξη ποινικού αδικήματος, που αφορά στην υπόθεση του τετραπλού φονικού στην Αγία Νάπα, όταν το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2016 δολοφονήθηκαν οι Φάνος Θεοφάνους Καλοψιδιώτης, Ηλίας και Σκεύη Χατζηευθυμίου και Yani Vogli, ένας εκ των δραστών.
Το Δικαστήριο, σημειώνεται στην απόφαση, δεν παραγνωρίζει την εμπλοκή της κατηγορουμένης, η οποία διευκόλυνε με το δικό της αυτοκίνητο τη διαφυγή ενός εκ των δραστών, του Αλεξ Μπουρέλι. Η ποινή στη Σοφία Γρηγορίου θα μετρήσει από τη ημέρα που αυτή τελεί υπό κράτηση, δηλαδή από τις 18 Ιουλίου 2016.
Υπενθυμίζεται ότι κύριοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση παραμένουν οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως Μπέννυ 39 χρόνων και Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων, οι οποίοι αντιμετώπιζαν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, και άλλες βαριές κατηγορίες.

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Νέο Διάταγμα για τον Κατώτατο Μισθό: Στα 1000 ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2024

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο