Τέσσερις φορές δια βίου φυλάκιση στον Μ.Χριστοδούλου για τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα

Ποινή τέσσερις φορές δια βίου φυλάκισης επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, στον κατηγορούμενο Μάριο Χριστοδούλου, άλλως Μπένη, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στην υπόθεση του τετραπλού φόνου της Αγίας Νάπας που έγινε το βράδυ της 23ης Ιουλίου 2016 στην Οδό Καταλυμάτων. Το Δικαστήριο επέβαλε την ποινή δια βίου φυλάκισης στον κατηγορούμενο για κάθε μία από τις κατηγορίες που αφορά τον φόνο εκ προμελέτης των Θεοφάνη Θεοφάνους, άλλως Καλοψιδιώτη, τον Ηλία και Σκεύη Χατζηευθυμίου και στον Yani Vogli, ένα εκ των δραστών του φονικού. 
Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστήριο είχε επιβάλει στις αρχές του Απριλίου 2017 για την ίδια υπόθεση ποινή φυλάκισης 12 μηνών στην Σοφία Γρηγορίου, 29 χρόνων από τη Λευκωσία, η οποία κρίθηκε ένοχη κατόπιν δικής της παραδοχής στην κατηγορία της συνέργειας στη διάπραξη ποινικού αδικήματος, που αφορά στην υπόθεση του τετραπλού φονικού.

Σχόλια

Top Legal Stories

Δικαστική απόφαση-σταθμός βάζει τέλος στις υψηλές διατροφές σε πρώην συζύγους

Σχέδιο Νόμου για την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Τροποποίηση στο Νόμο περί Πώλησης Ακινήτων (Ειδική Εκτέλεση): Τί αλλάζει στην εξουσία του Δικαστηρίου να επιτρέπει κατάθεση σύμβασης ή έγερση αγωγής εκτός προθεσμίας

Νέα τροποποίηση στον περί Δικαστηρίων Νόμο: Ποιές αποφάσεις υπόκεινται σε έφεση

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο