Τέσσερις φορές δια βίου φυλάκιση στον Μ.Χριστοδούλου για τον τετραπλό φόνο στην Αγία Νάπα

Ποινή τέσσερις φορές δια βίου φυλάκισης επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, στον κατηγορούμενο Μάριο Χριστοδούλου, άλλως Μπένη, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή στην υπόθεση του τετραπλού φόνου της Αγίας Νάπας που έγινε το βράδυ της 23ης Ιουλίου 2016 στην Οδό Καταλυμάτων. Το Δικαστήριο επέβαλε την ποινή δια βίου φυλάκισης στον κατηγορούμενο για κάθε μία από τις κατηγορίες που αφορά τον φόνο εκ προμελέτης των Θεοφάνη Θεοφάνους, άλλως Καλοψιδιώτη, τον Ηλία και Σκεύη Χατζηευθυμίου και στον Yani Vogli, ένα εκ των δραστών του φονικού. 
Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστήριο είχε επιβάλει στις αρχές του Απριλίου 2017 για την ίδια υπόθεση ποινή φυλάκισης 12 μηνών στην Σοφία Γρηγορίου, 29 χρόνων από τη Λευκωσία, η οποία κρίθηκε ένοχη κατόπιν δικής της παραδοχής στην κατηγορία της συνέργειας στη διάπραξη ποινικού αδικήματος, που αφορά στην υπόθεση του τετραπλού φονικού.

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης