Ο Δικηγόρος που άλλαξε φύλο δυο φορές. Από άνδρας έγινε γυναίκα και μετά πάλι άνδρας

Ο Σαμ Κέιν παντρεύτηκε την Βρετανίδα Τρούντι το 1984 και έκαναν ένα γιο και μια κόρη. Το 1997 ο Σαμ εγινε Σαμάνθα και αφαίρεσε τα ανδρικά γεννητικά του όργανα με εγχείριση. Αλλά το 2004 άλλαξε πάλι φύλο, έγινε Τσαρλς και αρραβωνιάστηκε με τη Βικτώρια.
Όταν ο Σαμ έγινε για πρώτη φορά γυναίκα, ήταν 36 χρονών, πολυεκατομμυριούχος χωρισμένος από την Τρούντι και πατέρας δύο παιδιών. Θεωρώντας ότι ως γυναίκα θα κατάφερνε τελικά να λύσει τα αντικρουόμενα συναισθήματά του, ξόδεψε 100 χιλιάδες λίρες σε εγχείριση αλλαγής φύλου το 1997 για να γίνει Σαμάνθα, κατά τη διάρκεια της οποίας αντικαστάθηκαν τα γεννητικά του όργανα με γυναικεία.
Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό του για τη μεταμόρφωση του σε γυναίκα, επτά χρόνια αργότερα δήλωσε δημοσίως ότι η ζωή του ως γυναίκα ήταν απογοητευτική και «ρηχή». Η ζωή του ως γυναίκα έγινε χειρότερη από ότι περίμενε και συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα για έναν άνδρα είναι πιο εύκολα. Έτσι το 2004 ο Σαμ ξόδεψε κι άλλες εκατοντάδες χιλιάδες λίρες για την αντίστροφη εγχείριση αλλαγής φύλου προκειμένου να ξαναγίνει άνδρας, καθώς διαπίστωσε ότι είχε κάνει ένα τρομερό λάθος και η ζωή ήταν καλύτερη ως άνδρας. Η αρχική, ωστόσο, εγχείριση αλλαγής φύλου ήταν μη αναστρέψιμη και δεν κατάφερε να ξαναγίνει άνδρας όπως πριν. Όπως δυστυχώς διαπίστωσε ο Σαμ, η ιατρική επιστήμη δεν ήταν ακόμα τόσο εξελιγμένη.
Το πραγματικό επίθετο του Σαμ είναι Χασίμι, γεννήθηκε στο Ιράκ και μετακόμισε στην Αγγλία τη δεκαετία του 1970.  Όπως ο ίδιος ομολογεί το δικηγορικό επάγγελμα είναι πολύ συντηρητικό. Πολλοί από τους διεθνείς πελάτες του δεν μπορούν να αποδεχθούν έναν άνδρα που έγινε γυναίκα. Ο 57χρονος Λονδρέζος δικηγόρος με διεθνή πελατεία, που από την παιδική του ηλικία ήταν σε σύγχυση όσον αφορά στο φύλο του, έχοντας καταπιεσμένη γυναικεία φύση, παραδέχεται ότι αν είχε ένα μαγικό ραβδί θα προτιμούσε να είχε γεννηθεί γυναίκα αλλά ακόμα και έτσι όπως είναι τώρα, νιώθει το ίδιο. (πηγή: dailymail.co.uk)

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Τροποποιητικό Νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Γραφεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας σε διαβούλευση

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών