Ποινή φυλάκισης 35 ετών στον Χριστάκη Θωμά για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

35χρόνια φυλάκιση επιβλήθηκε από το Κακουργιοδικείο στον Χριστάκη Θωμά για το τριπλό φονικό στη Λεμεσό, στις 24 Νοεμβρίου 2015, με θύματα τα αδέλφια Κωνσταντίνο και Παράσχο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.  
Το Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινές φυλάκισης 35 χρόνων για τις τρεις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας που αντιμετώπιζε ο κατηγορούμενος, οι οποίες θα συντρέχουν.
Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστήριο στην απόφασή του επί της ενοχής είχε απορρίψει την προμελέτη του εγκλήματος που επισύρει δια βίου φυλάκιση. Η απόφαση είχε προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από συγγενείς των θυμάτων εντός της αίθουσας του δικαστηρίου, οι οποίοι απομακρύνθηκαν, φωνάζοντας εναντίον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος είχε κυνηγήσει και δολοφονήσει τα θύματα με τη χρήση κουζινομάχαιρου, μετά από καβγά για την αρραβωνιαστικιά ενός εξ αυτών.

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης