Ποινή φυλάκισης 35 ετών στον Χριστάκη Θωμά για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

35χρόνια φυλάκιση επιβλήθηκε από το Κακουργιοδικείο στον Χριστάκη Θωμά για το τριπλό φονικό στη Λεμεσό, στις 24 Νοεμβρίου 2015, με θύματα τα αδέλφια Κωνσταντίνο και Παράσχο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.  
Το Κακουργιοδικείο επέβαλε ποινές φυλάκισης 35 χρόνων για τις τρεις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας που αντιμετώπιζε ο κατηγορούμενος, οι οποίες θα συντρέχουν.
Υπενθυμίζεται ότι το Δικαστήριο στην απόφασή του επί της ενοχής είχε απορρίψει την προμελέτη του εγκλήματος που επισύρει δια βίου φυλάκιση. Η απόφαση είχε προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες από συγγενείς των θυμάτων εντός της αίθουσας του δικαστηρίου, οι οποίοι απομακρύνθηκαν, φωνάζοντας εναντίον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος είχε κυνηγήσει και δολοφονήσει τα θύματα με τη χρήση κουζινομάχαιρου, μετά από καβγά για την αρραβωνιαστικιά ενός εξ αυτών.

Σχόλια

Top Legal Stories

Δικαστική απόφαση-σταθμός βάζει τέλος στις υψηλές διατροφές σε πρώην συζύγους

Τροποποίηση στο Νόμο περί Πώλησης Ακινήτων (Ειδική Εκτέλεση): Τί αλλάζει στην εξουσία του Δικαστηρίου να επιτρέπει κατάθεση σύμβασης ή έγερση αγωγής εκτός προθεσμίας

Σχέδιο Νόμου για την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Νέα τροποποίηση στον περί Δικαστηρίων Νόμο: Ποιές αποφάσεις υπόκεινται σε έφεση

Ίδρυση Εταιρίας στην Κύπρο: Πώς συστήνεται και ποιά τα πλεονεκτήματα