Νέα σύλληψη 44χρονου για την υπόθεση της απαγωγής του 4χρονου κοριτσιού. Λήγει το διάταγμα κράτησης για τους υπόλοιπους συλληφθέντες

Στη σύλληψη, με δικαστικό ένταλμα, ενός 44χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με την υπόθεση απαγωγής του τετράχρονου κοριτσιού, στη Λευκωσία, προχώρησε η Αστυνομία την Κυριακή 30 Απριλίου 2017.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπρόσωπου του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, ο συλληφθείς, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, επρόκειτο  να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας 1/5/2017 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
Υπενθυμίζεται ότι την 1η Μαϊου 2017 λήγει το διάταγμα που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τριήμερη κράτηση των τεσσάρων υπόπτων που συνελήφθησαν για την απαγωγή του τετράχρονου κοριτσιού.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΚΥΠΕ, οι ανακριτές της υπόθεσης θα αποφασίσουν εντός της ημέρας κατά πόσον θα ζητήσουν ή όχι ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στα τεκμήρια που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία.
Οι τέσσερις αρνήθηκαν, από την πρώτη στιγμή, οποιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς για τις κινήσεις τους κατά το χρόνο πριν, κατά και μετά τη διάπραξη της απαγωγής. (κυπε)

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό