Κατηγορούμενοι σε δίκη ο ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα και η Σάντος

Συνεχίζεται στην Ισπανία η δικαστική διαδικασία κατά του διάσημου ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ, την νυν ομάδας του Μπαρτσελόνα και της πρώην βραζιλιάνικης Σάντος. Ο δικαστής Χοσέ ντε λα Μάτα όρισε εγγύηση 3.400.000 ευρώ στους κατηγορούμενους για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Βαρκελώνης, μετά από μήνυση της εταιρίας "DIS" που διεκδικεί μέρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή.
Το ποσό ορίστηκε κατόπιν εισαγγελικής εισήγησης, αφού το κατηγορητήριο περιλαμβάνει αδικήματα όπως η απάτη και η διαφθορά. Τα χρήματα θα πρέπει να πληρώσουν μαζί ο Νεϊμάρ, οι γονείς του, ο νυν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο πρώην πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ, ο σύλλογος και η Σάντος.
Πρόκειται για τη δεύτερη δικαστική υπόθεση που αφορά στη μετακίνηση του Βραζιλιάνου στους Καταλανούς, μετά από μήνυση της βραζιλιάνικης εταιρίας που κατείχε μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη, η οποία ισχυρίζεται ότι έλαβε πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που έπρεπε να πάρει, με βάση το πραγματικό κόστος της μεταγραφής, που δεν ήταν εκείνο που ανακοινώθηκε. Πλέον αναμένεται ο ορισμός δικασίμου για τη συζήτηση της υπόθεσης. (sport24.gr)

Σχόλια

Top Legal Stories

Δικαστική απόφαση-σταθμός βάζει τέλος στις υψηλές διατροφές σε πρώην συζύγους

Σχέδιο Νόμου για την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Τροποποίηση στο Νόμο περί Πώλησης Ακινήτων (Ειδική Εκτέλεση): Τί αλλάζει στην εξουσία του Δικαστηρίου να επιτρέπει κατάθεση σύμβασης ή έγερση αγωγής εκτός προθεσμίας

Νέα τροποποίηση στον περί Δικαστηρίων Νόμο: Ποιές αποφάσεις υπόκεινται σε έφεση

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο