Σύλληψη και κράτηση 38χρονης για υπόθεση μαγείας ή μαντείας με αμοιβή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε στις 14 Ιουνίου 2017 διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον γυναίκας ηλικίας 38 χρόνων από την Αραδίππου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας  σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσκησης μαγείας ή μαντείας με αμοιβή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 16 Μαΐου 2017, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από γυναίκα από τα Κελιά της επαρχίας Λάρνακας, ότι έδωσε το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ σε 38χρονη από την Αραδίππου για να τη βοηθήσει να ανανεώσει τη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγο της.
Συγκεκριμένα η γυναίκα κατήγγειλε ότι κατά τις συναντήσεις που είχε με την ύποπτη, η τελευταία της έδινε γυάλινα μπουκαλάκια που περιείχαν άγνωστο υγρό για να το βάζει στον καφέ του εν διαστάσει συζύγου της αλλά και να το χρησιμοποιεί για το σφουγγάρισμα στο σπίτι της.
Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι σε άλλη περίπτωση έδωσε στην ύποπτη δύο λαμπάδες για να τις ανάψει με σκοπό να ανανεωθεί η σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγο της.
Από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 38χρονης, η οποία και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της άσκησης μαγείας ή μαντείας με αμοιβή και τέθηκε υπό κράτηση. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου. (εικόνα αρχείου/ ΚΥΠΕ)

Σχόλια

Top Legal Stories

Δικαστική απόφαση-σταθμός βάζει τέλος στις υψηλές διατροφές σε πρώην συζύγους

Τροποποίηση στο Νόμο περί Πώλησης Ακινήτων (Ειδική Εκτέλεση): Τί αλλάζει στην εξουσία του Δικαστηρίου να επιτρέπει κατάθεση σύμβασης ή έγερση αγωγής εκτός προθεσμίας

Σχέδιο Νόμου για την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση στην Κύπρο

Νέα τροποποίηση στον περί Δικαστηρίων Νόμο: Ποιές αποφάσεις υπόκεινται σε έφεση

Ίδρυση Εταιρίας στην Κύπρο: Πώς συστήνεται και ποιά τα πλεονεκτήματα