Τα κορυφαία Πανεπιστήμια για Νομικές Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία (Πίνακας Κατάταξης)

Την λίστα με την κατάταξη των 100 καλύτερων Νομικών Σχολών της Μεγάλης Βρετανίας δημοσίευσε η ιστοσελίδα «the complete university guide». Πρώτο στην κατάταξη το Πανεπιστήμιο του Cambridge συγκεντρώνοντας 100 βαθμούς, δεύτερο το Oxford με 96,4 βαθμούς και τρίτο ακολουθεί το London School of Economics  με 95,9 βαθμούς.
Η λίστα αναθεωρήθηκε στις 24 Μαΐου 2017 και περιλαμβάνει διορθώσεις και στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν από τα πανεπιστήμια μετά τη δημοσίευσή της τον περασμένο Απρίλιο.
Η κατάταξη προκύπτει από συνεκτίμηση στοιχείων που συνεισφέρουν δημόσιοι οργανισμοί. Ο Οργανισμός Στατιστικής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (HESA) παρείχε στοιχεία για τα πρότυπα εισόδου, τους δείκτες του φοιτητικού προσωπικού, τις δαπάνες για ακαδημαϊκές υπηρεσίες, τις δαπάνες για τις εγκαταστάσεις, τους τίτλους σπουδών, τις προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών, την περάτωση σπουδών και τις εγγραφές διεθνών σπουδαστών. O HESA είναι η επίσημη υπηρεσία συλλογής, ανάλυσης και διάδοσης ποσοτικών πληροφοριών για τα πανεπιστήμια.
Η Λίστα με τα 10 κορυφαία πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας για Νομικές Σπουδές το συνολικό σκορ του καθενός έχει ως εξής:
1.Cambridge 100
2.Οxford  96,4
3.London School of Economics  95,9
4.University College London  94,6
5. Glasgow  94,2
6. Durham  94
7. Edinburgh  94
8. Bristol  93,6
9. King's College London 93,4
10. Aberdeen 93,2
Δείτε τον Πλήρη Πίνακα Κατάταξης με τα 100 πανεπιστήμια εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων