Ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον 25χρονο που έδειρε οδηγό ταξί και εμπλέκεται στο τριπλό θανατηφόρο ατύχημα στη Λεμεσό

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στον 25χρονο που ενεπλάκη στο τριπλό θανατηφόρο της 27ης Μαΐου 2017, στα Κάτω Πολεμίδια, ο οποίος δικάστηκε για την υπόθεση ξυλοδαρμού οδηγού ταξί, που είχε προηγηθεί.
Ο 25χρονος, που αρνήθηκε τις κατηγορίες, κρίθηκε ένοχος για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και εξύβριση του οδηγού ταξί, ο οποίος στην πορεία εκδίκασης της υπόθεσης ζήτησε να αποσυρθεί η καταγγελία του.
Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος οδηγός ταξί είχε καταγγείλει πως ο νεαρός ανέκοψε την πορεία του αυτοκινήτου του και τον γρονθοκόπησε, επειδή προηγουμένως είχε κορνάρει προσπερνώντας τον, καθώς κινείτο με πολύ χαμηλή ταχύτητα.
Ακολούθως, ο 25χρονος μετέβη στην οικία του και αφού στάθμευσε το όχημα του, άρχισε να διακινείται στην περιοχή Πολεμιδιών με διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο ενεπλάκη στο τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και Παναγιώτη Στεφάνου, 26 ετών.
Ο 25χρονος έχει αρνηθεί από την πρώτη στιγμή πως παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, χωρίς η αστυνομία να έχει οποιανδήποτε μαρτυρία που να βοηθά στη διερεύνηση της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρατηρείται καθυστέρηση στη λήψη των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων, που στόχο έχουν να καταδείξουν κατά πόσο ο 25χρονος βρισκόταν ή όχι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ. (πηγή: foni-lemesos.com)

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Τροποποιητικό Νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Γραφεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας σε διαβούλευση

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης