Σε δίκη ο 36χρονος που επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτή στο Νοσοκομείο Πάφου

Στις 20 Νοεμβρίου 2017 θα προσαχθεί σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ο 36χρονος που στις 19 Οκτωβριου χειροδίκησε εναντίον γιατρού και νοσηλευτή και επιτέθηκε φραστικά σε άλλους εντός των Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πάφου. Ο 36χρονος συνελήφθη αμέσως μετά το επεισόδιο και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ κατηγορήθηκε γραπτώς και κλήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης για τις 20 Νοεμβρίου.
Το νέο επεισόδιο βίας κατά ιατρικού και παραιατρικού προσωπικού, έγινε στις 8.30μμ της Πέμπτης 19/10, στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 36χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο, παραπονούμενος για αδιαθεσία, ωστόσο λίγα λεπτά μετά την αναμονή του στο χώρο των Πρώτων Βοηθειών άρχισε να διαμαρτύρεται και προσεγγίζοντας νοσηλευτή που βρισκόταν εκεί άρχισε να του επιτίθεται φραστικά.
Στην προσπάθεια του νοσηλευτή να τον ηρεμήσει, ο πολίτης εκτός εαυτού χειροδίκησε εναντίον του, ενώ φέρεται να χειροδίκησε και εναντίον γυναίκας γιατρού που μαζί με άλλα άτομα έσπευσαν να τον ηρεμήσουν.
Για μερικά λεπτά επικράτησε αναταραχή στους χώρους του Νοσοκομείου, πριν ο αστυνομικός επέμβει και σταματήσει το επεισόδιο, συλλαμβάνοντας για αυτόφωρο αδίκημα τον 36χρονο. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου,  ν συνεχεία του απαγγέλθηκε κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερο μέχρι τη δίκη του στις 20 Νοεμβρίου. (πηγή: philenews.com)

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου