Σε απευθείας δίκη ο 27χρονος για την υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Βουλγάρας στη Γεροσκήπου

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, παραπέμπεται ο 27χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων ροτβάιλερ που προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονης Πετρούνα Μίλκοβα από τη Βουλγαρία στη Γεροσκήπου στις 22 Φεβρουαρίου 2018.
Την απόφαση έλαβε μετά από πολύωρη συνεδρία το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου το οποίο αποφάσισε επίσης ότι ο 27χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 18 Απρίλιου , ημέρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση στο Κακουργιοδικείο. 
Ο 27χρονος είχε προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου στις 9.3.2018 και το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του για δύο ημέρες.
Οι έρευνες των ανακριτικών αρχών συνεχίζονται για την  ανεύρεση  των δύο σκύλων που φέρεται να φονεύθηκαν και για τον εντοπισμό του όπλου, ενός από τα τέσσερα που κατέχει ο πατέρας του 27χρονου.
Η Αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει σκύλο ράτσας Rottweiler νεκρό σε αγροτική περιοχή της Αναρίτας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σκύλος παραλήφθηκε από τους άνδρες του ΤΑΕ Πάφου και στάλθηκε στη Λευκωσία για επιστημονικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του και αν συνδέεται με την υπόθεση.  Η Αστυνομία εκτιμά, ύστερα από ενημέρωση κτηνιάτρου,  ότι το σκυλί μετά την νεκροψία φέρει σφαιρίδια στο κεφάλι. (πηγή Πολίτης/ΚΥΠΕ)

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων