Δικαστής κατηγορείται για σχέσεις με ιερόδουλες


Ένας δικαστής από το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες επειδή φέρεται να πλήρωνε ιερόδουλες. Ο δικαστής της περιφέρειας του Monroe, Jarod Calkins, κατηγορείται μετά από έρευνα της Αστυνομίας της Πολιτείας του Μίτσιγκαν, που κατέδειξε ότι ο δικαστής είναι ο άνδρας που ταιριάζει με την περιγραφή του 41χρονου που πλήρωνε γυναίκες για σεξουαλική δραστηριότητα σε ξενοδοχείο.
Ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας, κατηγορεί τον Calkins ότι σε τέσσερεις περιπτώσεις προσέλαβε γυναίκες με σκοπό την πορνεία ενώ σε μία περίπτωση μετέφερε ένα άλλο άτομο για τον ίδιο σκοπό. Μάλιστα, η τελευταία κατηγορία επιφέρει ποινή φυλάκισης έως 20 χρόνια στη φυλακή.
Τα φερόμενα ερωτικά ραντεβού του δικαστή γνωστοποιήθηκαν στην αστυνομία και επακολούθησε η έρευνα της υπόθεσης. Οι υπόλοιποι δικαστές του τοπικού Δικαστηρίου αυτοεξαιρέθηκαν από στην περαιτέρω διαδικασία για την υπόθεση.
Η εγγύηση που ορίστηκε για τον Calkins είναι $ 25.000  (nypost.com/cylegalnews.com)

Σχόλια

Top Legal Stories

Πραγματικός Δικαιούχος σε Trusts: Δικαίωμα πρόσβασης του κοινού σε πληροφορίες UBO (ΔΕΕ)

Πρόστιμο 160.000€ στην Alpha Bank Cyprus για καταχρηστικές ρήτρες σε συμβάσεις στεγαστικών δανείων

Η Έννοια της «Συνήθους Διαμονής» ως Θεμέλιο Δικαιοδοσίας στις Διεθνείς Διαφορές Γονικής Μέριμνας: Η Κυπριακή Προσέγγιση

Πλήρωση δύο (2) θέσεων Δικαστή Διοικητικού Δικαστηρίου

Δικηγόρος που δέχθηκε δυσφημιστικά σχόλια και κατηγορίες από κληρικό δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ