Πέθανε γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής


Έφυγε από την ζωή την Τρίτη 10/4/2018 ο δικηγόρος Μιχαλάκης Κυπριανού μετά από καρδιακό επεισόδιο. Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπήκε στην Εντατική ενώ λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε. Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 13/4 στην Λευκωσία.
Ο Μιχαλάκης Κυπριανού διετέλεσε στο παρελθόν Ανώτατος Εισαγγελέας και εργαζόταν στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας. Ολοκλήρωσε την καριέρα του ως Ανώτατος Εισαγγελέας της Δημοκρατίας με την πολύκροτη υπόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Αυτοκέφαλης Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Κύπρου εναντίον της Goldberg and Feldman Fine Arts Inc. 
Το 1991, αφυπηρέτησε από τη θέση που κατείχε στην Κυβέρνηση για να εκλεγεί ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων με το ΔΗΚΟ και να υπηρετήσει από τη θέση αυτή διάφορες επιτροπές της Βουλής συμπεριλαμβανομένης και της θέσης του Προέδρου της Επιτροπής Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. (πηγή: offcite.com.cy)

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης