Τρεις (3) κενές θέσεις Δικαστή Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας


To Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο προτίθεται να πληρώσει 3 κενές θέσεις Δικαστή Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ημερομηνίας 26 Ιουλίου 2018.
Οι δικηγόροι που ενδιαφέρονται για τις εν λόγω θέσεις, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, στην Πρόεδρο του Διοικητικού Δικαστηρίου, στο Ανώτατο Δικαστήριο. Το βιογραφικό πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από πρόσφατη φωτογραφία και να αναφέρεται σε αυτό ο αριθμός μητρώου του δικηγόρου.
Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 10η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα.
Οι υποψήφιοι για διορισμό μπορεί να κληθούν σε συνέντευξη ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
Στην ανακοίνωση γίνεται παραπομπή στις σχετικές με τα προσόντα διορισμού πρόνοιες των Νόμων Ν.73(Ι)/2018 και Ν.14/60. (cylegalnews.com)

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποιήσεις στη διαδικασία ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας

Σύντμηση προθεσμιών για την προσφυγή κατά αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασύλου και Αναθεωρητικής Αρχής Προσφύγων

Πρόστιμο 400 ευρώ για το γάβγισμα σκύλου που ενοχλούσε τους γείτονες

Διορισμός Δικαστή Ανωτάτου Δικαστηρίου

High-Risk Wallets and Cryptocurrency Mixers: Regulatory Challenges, Legal Accountability, and the Future of AML Enforcement