Πρακτική Άσκηση στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και Ελληνική Εξωτερική Πολιτική

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών προκηρύσσει την πλήρωση άμισθης θέσης Πρακτικής Άσκησης διάρκειας τριών (3) μηνών (1/10/18- 1/1/19) στο Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας και Ελληνική Εξωτερική Πολιτική.
Η πρακτική άσκηση θα λαμβάνει χώρα πρωινές ή μεσημεριανές ώρες (15 με 20 ώρες την εβδομάδα) με δυνατότητα ευελιξίας. Τα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet δίνουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ή να εμπλουτίσουν την ερευνητική τους εμπειρία, τις οργανωτικές και αναλυτικές τους δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τη λειτουργία και τις απαιτήσεις ενός Κέντρου Αριστείας.
 Ήδη πάνω από 30 φοιτητές και/ή πτυχιούχοι ή κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση ή ερευνητικό έργο στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet. Στο τέλος της πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15η Σεπτεμβρίου 2018.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα (CV), καθώς και μια σύντομη συνοδευτική επιστολή (motivation letter), στην ηλεκτρονική διεύθυνση jmcenter-athens@pspa.uoa.gr με αναγραφόμενο θέμα «Υποψηφιότητα στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης» και την θέση για την οποία ενδιαφέρονται (Α. ή Β ή Γ.).. Θα ενημερωθούν μόνο τα άτομα που θα προεπιλεγούν για συνέντευξη.

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Τροποποιητικό Νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Γραφεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας σε διαβούλευση