Πρόταση γάμου μέσα στο δικαστήριο: "Κατηγορούμενος" αιφνιδίασε την αστυνομικό φίλη του (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε την δόκιμο αστυφύλακα, όταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου εμφανίστηκε ως "κατηγορούμενος" ο φίλος της με στολή κρατούμενου και χειροπέδες, ο οποίος στη συνέχεια της έκανε πρόταση γάμου. 
Η Tίφανυ Άλισον, ασκούμενη αστυνομικός στην πολιτεία του Mississippi των ΗΠΑ, είχε μόλις καθίσει στο έδρανο για να ξεκινήσει την εργασία της καθώς άρχιζε η ακρόαση των δικαστικών υποθέσεων της μέρας. 
Κι ενώ ο δικαστής άρχιζε να διαβάζει το πινάκιο των υποθέσεων, οι αστυφύλακες έφεραν μέσα στη δικαστική αίθουσα τον «κατηγορούμενο» που δεν ήταν άλλος από το «αίσθημα» της Τίφανυ, o Mπρέτ. 
Ξαφνικά εκείνη, μόλις συνειδητοποιεί ότι ο σιδηροδέσμιος «κατηγορούμενος» είναι ο φίλος της, παθαίνει σοκ και μένει με ανοιχτό το στόμα. Κοιτάζει αμήχανα μέσα στην αίθουσα, ψάχνοντας μια εξήγηση και τότε ο φίλος της αρχίζει να απολογείται στο δικαστήριο ότι είναι ένοχος, επιτείνοντας το σοκ και τη σύγχυση της φιλενάδας του.
Εκείνος ομολογεί: «Είμαι ένοχος για τον τρελό μου έρωτα για το κορίτσι των ονείρων μου. Είναι η καλύτερη μου φίλη και θα την αγαπώ για πάντα». Ο δικαστής φωνάζει την Τίφανυ να πλησιάσει στην έδρα και ο «κατηγορούμενος» φίλος της γονατίζει μπρος της, της δίνει το μονόπετρο δαχτυλίδι του γάμου και της λέει: «είμαι έτοιμος για τα ισόβια μου αγάπη μου». Όσοι παρευρίσκονταν στο δικαστήριο, αστυνομικοί, δικηγόροι και το κοινό, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ξεσπούν σε χειροκροτήματα…

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων