Πρόταση γάμου μέσα στο δικαστήριο: "Κατηγορούμενος" αιφνιδίασε την αστυνομικό φίλη του (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε την δόκιμο αστυφύλακα, όταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου εμφανίστηκε ως "κατηγορούμενος" ο φίλος της με στολή κρατούμενου και χειροπέδες, ο οποίος στη συνέχεια της έκανε πρόταση γάμου. 
Η Tίφανυ Άλισον, ασκούμενη αστυνομικός στην πολιτεία του Mississippi των ΗΠΑ, είχε μόλις καθίσει στο έδρανο για να ξεκινήσει την εργασία της καθώς άρχιζε η ακρόαση των δικαστικών υποθέσεων της μέρας. 
Κι ενώ ο δικαστής άρχιζε να διαβάζει το πινάκιο των υποθέσεων, οι αστυφύλακες έφεραν μέσα στη δικαστική αίθουσα τον «κατηγορούμενο» που δεν ήταν άλλος από το «αίσθημα» της Τίφανυ, o Mπρέτ. 
Ξαφνικά εκείνη, μόλις συνειδητοποιεί ότι ο σιδηροδέσμιος «κατηγορούμενος» είναι ο φίλος της, παθαίνει σοκ και μένει με ανοιχτό το στόμα. Κοιτάζει αμήχανα μέσα στην αίθουσα, ψάχνοντας μια εξήγηση και τότε ο φίλος της αρχίζει να απολογείται στο δικαστήριο ότι είναι ένοχος, επιτείνοντας το σοκ και τη σύγχυση της φιλενάδας του.
Εκείνος ομολογεί: «Είμαι ένοχος για τον τρελό μου έρωτα για το κορίτσι των ονείρων μου. Είναι η καλύτερη μου φίλη και θα την αγαπώ για πάντα». Ο δικαστής φωνάζει την Τίφανυ να πλησιάσει στην έδρα και ο «κατηγορούμενος» φίλος της γονατίζει μπρος της, της δίνει το μονόπετρο δαχτυλίδι του γάμου και της λέει: «είμαι έτοιμος για τα ισόβια μου αγάπη μου». Όσοι παρευρίσκονταν στο δικαστήριο, αστυνομικοί, δικηγόροι και το κοινό, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ξεσπούν σε χειροκροτήματα…

Σχόλια

Top Legal Stories

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία αλουμινίων από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή

Οκτώ (8) θέσεις Δικηγόρων στη Νομική Υπηρεσία

Καθίσματα προς αποφυγή παρατεταμένης ορθοστασίας : Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Τροποποιητικός Νόμος του 2023

Κατάργηση ετήσιου τέλους εταιρειών από το έτος 2024 και μετά

Θέση Δικηγόρου - Νομικού Συμβούλου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου