Ένοχοι κρίθηκαν από το Δικαστήριο Λευκωσίας οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για αδικήματα στο ΓΣΠ


Σε άμεση καταχώρηση για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υποθέσεων παράνομης κατοχής ναρκωτικών και μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο προχώρησε η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη των τεσσάρων προσώπων που συνελήφθησαν, στο στάδιο ΓΣΠ, στην Λευκωσία, στις 8 του Νοέμβρη 2018, λίγο πριν τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού και Eintracht Frankfurt.
Τα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 20, 25, 26 και 27 ετών, οπαδοί της Eintracht, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχων που γίνονταν στις εισόδους του σταδίου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, εντοπίστηκαν να κατέχουν από μία φωτοβολίδα ο καθένας, ενώ στην κατοχή του 26χρονου, εντοπίστηκε επίσης, ποσότητα 0,1 γραμμαρίου κοκαΐνης.
Κατά την εκδίκαση των υποθέσεων, το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους τέσσερις κατηγορούμενους, οι οποίοι παραδέχτηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου ενοχή στη διάπραξη των αδικημάτων.
Το Δικαστήριο επέβαλε στους τέσσερις κατηγορούμενους ποινή προστίμου 400 ευρώ για τη μεταφορά επικίνδυνου αντικειμένου σε αθλητικό χώρο, ενώ στον 26χρονο, επιβλήθηκε επιπρόσθετα ποινή προστίμου 250 ευρώ για την παράνομη κατοχή ναρκωτικών. Οι τέσσερις καταδικασθέντες κατέβαλαν άμεσα την πληρωμή των προστίμων που τους επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο. (πηγή:alphanews.live)

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο Ποινικό Δίκαιο & Ποινική Δικονομία στη Νομική του Πανεπιστημίου Κύπρου

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό