Η μεταφορά των αδειών Creative Commons 4.0 στα ελληνικά: Προοπτικές και προκλήσεις


Το Τμήμα Νομικής Πανεπιστημίου Κύπρου και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο “Η μεταφορά των αδειών Creative Commons 4.0 στα ελληνικά: προοπτικές και προκλήσεις” η οποία θα λάβει χώρα στις 26 Νοεμβρίου 2018 (18.30-20.45 μ.μ.), στο Κτίριο Συμβουλίου Συγκλήτου “Αναστάσιος Γ. Λεβέντης”, αίθ. Β108, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστημιούπολη)
Η εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, χωρίζεται σε δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος χαιρετισμό θα απευθύνουν οι επικεφαλής του προγράμματος μετάφρασης των αδειών Creative Commons 4.0 στην ελληνική γλώσσα, ενώ θα ακολουθήσει βράβευση στους αποφοίτους και φοιτητές της κυπριακής ομάδας Creative Commons (Creative Commons Cyprus Affiliate Team) από τη δικηγορική εταιρεία Ιωαννίδης Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε.. Στο δεύτερο μέρος θα αναπτυχθούν ειδικά ζητήματα δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας υπό το πρίσμα των αδειών ανοικτού περιεχομένου Creative Commons 4.0.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση του κοινού για την μεταφορά της τέταρτης άδειας των αμερικανικών αδειών ελεύθερης χρήσης Creative Commons στην ελληνική γλώσσα και την κυπριακή έννομη τάξη.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Κυπριακής Ομάδας: cccyprus@ucy.ac.cy Βλ. Επίσης στο portal της Ομάδας στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου www.ucy.ac.cy/creativecommonscy
Δείτε το Πρόγραμμα Εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Σημαντική απόφαση του ΕΔΑΔ για την κλιματική αλλαγή: Μη λήψη επαρκών και αποτελεσματικών μέτρων από το κράτος

Πρόστιμο σε ιατρό για παραβίαση του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Η παραβίαση της υποχρέωσης εκτίμησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη ως λόγος ακύρωσης της δανειακής σύμβασης

Κλειστό Κύκλωμα Βιντεοπαρακολούθησης σε σχολεία: Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων