Προσωπικά δεδομένα και ελευθερία της έκφρασης


Το Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διοργανώνει εκδήλωση στις 19 Φεβρουαρίου με θέμα «Προσωπικά δεδομένα και ελευθερία της έκφρασης», στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του γραφείου για την Ευρωπαϊκή Ημέρας Προστασίας Δεδομένων που είναι στις 28 Φεβρουαρίου.
Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 19 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, θα συντονίσει η δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού και κύριος ομιλητής θα είναι ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται και στηρίζεται από το Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, την Ένωση Συντακτών Κύπρου, τον Κυπριακό Οργανισμό Εκδοτών Διαδικτύου και την Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Σχόλια

Top Legal Stories

Εφετείο Κύπρου: Η παραμονή μετά τον τερματισμό μίσθωσης συνιστά ποινικό αδίκημα – Νομικός σχολιασμός της πρόσφατης απόφασης

Πλήρωση δύο (2) κενών θέσεων Νομικού Λειτουργού στο Δήμο Λευκωσίας

Το πρόστιμο σε δικηγόρο για περιφρόνηση του δικαστηρίου παραβίασε το άρθρο 10 της ΕΣΔΑ (ελευθερία της έκφρασης)

Μίσθωση Ακινήτου από Υπό Σύσταση Εταιρεία: Το Ανώτατο Δικαστήριο ξεκαθαρίζει τα όρια του Άρθρου 15Α Κεφ.113

Οι περικοπές μισθών και συντάξεων δημοσίων υπαλλήλων στην Κύπρο ήταν νόμιμες σύμφωνα με το ΕΔΔΑ