Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του Δικαστηρίου Πάφου - Κλειστό το δικαστήριο για 2 ημέρες


Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό υπάλληλος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Πάφου. Το αποτέλεσμα προέκυψε μέσω της ιχνηλάτησης επαφών προηγουμένου περιστατικού και συνεπώς θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία και για τους εργαζόμενους στο δικαστικό μέγαρο που είχαν έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο εργαζόμενο.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη το δικαστήριο της Πάφου θα παραμείνει κλειστό , σύμφωνα με την μέχρι τώρα πληροφόρηση, για δύο ημέρες, δηλαδή Δευτέρα, 30 και Τρίτη 31 Μαρτίου 2020. Παράλληλα οι χώροι του δικαστικού μεγάρου θα απολυμανθούν.
Σύμφωνα με ανάρτηση του δικηγορικού συλλόγου Πάφου σε κοινωνικό δίκτυο, δεν θα γίνουν εμφανίσεις για τις ορισμένες τις δύο αυτές ημέρες υποθέσεις και θα υπάρξει ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες ή τις διευθετήσεις που έγιναν.
Αναφορικά με υποθέσεις επείγουσας ποινικής φύσεως (remand, κακουργιοδικείο κλπ), αυτές θα γίνονται μάλλον στο Ε.Δ.Λεμεσού όμως οι εμπλεκόμενοι θα ενημερώνονται είτε από την Αστυνομία, είτε από την Εισαγγελία είτε από Πρωτοκολλητή για τις διευθετήσεις για έκαστη περίπτωση για συντονισμό.




Σχόλια

Top Legal Stories

Μεταναστευτικό Δίκαιο: Νέοι κανόνες για την άδεια εργασίας/διαμονής

Θέση Λέκτορα ή Επίκουρου/ης Καθηγητή/ήτριας στο «Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» στο Πανεπιστήμιου Κύπρου

Εξέταση Αιτήσεων για Πολιτογράφηση : Ανακοίνωση του Υπ.Εσωτερικών

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο Κανονισμό

Τροποποιητικό Νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Γραφεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας σε διαβούλευση