Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του Δικαστηρίου Πάφου - Κλειστό το δικαστήριο για 2 ημέρες


Θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό υπάλληλος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Πάφου. Το αποτέλεσμα προέκυψε μέσω της ιχνηλάτησης επαφών προηγουμένου περιστατικού και συνεπώς θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία και για τους εργαζόμενους στο δικαστικό μέγαρο που είχαν έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο εργαζόμενο.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη το δικαστήριο της Πάφου θα παραμείνει κλειστό , σύμφωνα με την μέχρι τώρα πληροφόρηση, για δύο ημέρες, δηλαδή Δευτέρα, 30 και Τρίτη 31 Μαρτίου 2020. Παράλληλα οι χώροι του δικαστικού μεγάρου θα απολυμανθούν.
Σύμφωνα με ανάρτηση του δικηγορικού συλλόγου Πάφου σε κοινωνικό δίκτυο, δεν θα γίνουν εμφανίσεις για τις ορισμένες τις δύο αυτές ημέρες υποθέσεις και θα υπάρξει ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες ή τις διευθετήσεις που έγιναν.
Αναφορικά με υποθέσεις επείγουσας ποινικής φύσεως (remand, κακουργιοδικείο κλπ), αυτές θα γίνονται μάλλον στο Ε.Δ.Λεμεσού όμως οι εμπλεκόμενοι θα ενημερώνονται είτε από την Αστυνομία, είτε από την Εισαγγελία είτε από Πρωτοκολλητή για τις διευθετήσεις για έκαστη περίπτωση για συντονισμό.




Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποιήσεις στη διαδικασία ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας

Σύντμηση προθεσμιών για την προσφυγή κατά αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασύλου και Αναθεωρητικής Αρχής Προσφύγων

Πρόστιμο 400 ευρώ για το γάβγισμα σκύλου που ενοχλούσε τους γείτονες

Διορισμός Δικαστή Ανωτάτου Δικαστηρίου

High-Risk Wallets and Cryptocurrency Mixers: Regulatory Challenges, Legal Accountability, and the Future of AML Enforcement