Νέα ανακοίνωση από το Πρωτοκολλητείο Πάφου: Τί θα ισχύει για τα 4 ευρώ για την ενημέρωση των δικηγόρων


Το Πρωτοκολλητείο Πάφου εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση ημερ.5.6.2020 μετά την γνωστοποίηση ότι θα καταβάλλεται ποσό 4 ευρώ από τους δικηγόρους για την ενημέρωση αναφορικά με τις δικαστηριακές υποθέσεις.
"Σε συνέχεια της ανακοίνωσης ημερομηνίας 4.6.20 αναφορικά με τις υποθέσεις οι οποίες διεκπεραιώνονται από το Δικαστήριο χωρίς την παρουσία των δικηγόρων πληροφορείστε ότι θα ακολουθείται η πιο κάτω διαδικασία:
Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει δημοσίευση των ημερομηνιών των συγκεκριμένων υποθέσεων μετά την πάροδο 2-3 εργασίμων ημερών ,τότε οι δικηγόροι θα μπορούν ατελώς με ηλεκτρονικό μήνυμα στη  διεύθυνση mataliotis@dc.judicial.gov.cy ή με επιστολή  /συμπλήρωση του εντύπου όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ανακοίνωση , η οποία θα αφήνεται στο κιβώτιο καταχωρίσεων του Πρωτοκολλητείου να ζητούν πληροφορίες αφού αναφέρουν τον αριθμό της υπόθεσης και την ημερομηνία κατά την οποία ήταν ορισμένη.
Η ενημέρωση θαγίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών".
Σημειώνεται ότι με ανακοίνωση του Πρωτοκολλητείου ημερ.4.6.2020 είχε προβλεφθεί ότι θα καταβάλλεται ποσό 4 ευρώ για την γραπτή ενημέρωση αναφορικά με υποθέσεις.
Κατόπιν διευκρίνισης αναρτήθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πάφου ότι η καταβολή του ποσού των €4 θα λαμβάνει χώρα μόνο για ενημέρωση για υποθέσεις άλλες από αυτές που αναβάλλονται καθημερινά και για τις οποίες γίνεται ενημερωση.

Σχόλια

Top Legal Stories

Ανακοίνωση διορισμού 10 Επαρχιακών Δικαστών

Πρόσκληση από τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος Μίσθωσης Υπηρεσιών Γραμματειακής Υποστήριξης και Κλητήρα για θέματα Ασύλου

Κατά τόπον αρμοδιότητα των επαρχιακών δικαστηρίων σε ποινικές υποθέσεις: Τροποποίηση του περί Δικαστηρίων Νόμου

Διορισμός 11 νέων Επαρχιακών Δικαστών

Γνωστοποίηση του Διοικητικού Δικαστηρίου για καταστροφή φακέλων