Διορισμός Εκτιμητών για τη διερεύνηση των Πολιτογραφήσεων Επενδυτών : Όλα τα ονόματα

Με Διάταγμα Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ημερομηνίας 27.11.2020 διορίστηκαν οι Εκτιμητές που θα συνδράμουν την Επιτροπή Διερεύνησης για τις Πολιτογραφήσεις.

Σύμφωνα με το διάταγμα, οι κ.κ. Ανδρέας Α. Ευθυμίου, Αίγλη Κούρτελλου, Γιώργος Μανίκας, Ελεάνα Γιάγκου, Χριστιάνα Βωβίδου, Ιλιάδα Μιχαηλίδου, Αναστάσιος Χριστοφή, Έλενα Μιχαηλίδου, Ειρήνη Πηδιά, Ελευθερία Παναγιώτου, Βαλεντίνα Γεωργιάδου, Χριστιάνα Θεοδοσίου και Ελένη Χατζηδημήτρη, εξαιτίας των ειδικών γνώσεών τους πάνω στο θέμα της έρευνας, διορίζονται ως Εκτιμητές για να παρακαθήσουν μαζί με την Επιτροπή, η οποία συστάθηκε δυνάμει των περί του Διορισμού από το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Ερευνητικής Επιτροπής των Κατ’ εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών Διαταγμάτων (Αρ. 1) και (Αρ. 2) του 2020.

Οι διορισθέντες Εκτιμητές, έχουν τις εξουσίες που παραχωρούνται σ’ αυτούς από την Επιτροπή.

Ο διορισμός των Εκτιμητών τερματίζεται με τη λήξη των εργασιών της Επιτροπής, εκτός εάν αποφασιστεί διαφορετικά.

Οι διορισθέντες Εκτιμητές, αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους άμεσα με τη δημοσίευση του Διατάγματος.

Δείτε το διάταγμα εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποιήσεις στη διαδικασία ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας

Σύντμηση προθεσμιών για την προσφυγή κατά αποφάσεων της Υπηρεσίας Ασύλου και Αναθεωρητικής Αρχής Προσφύγων

Πρόστιμο 400 ευρώ για το γάβγισμα σκύλου που ενοχλούσε τους γείτονες

Διορισμός Δικαστή Ανωτάτου Δικαστηρίου

High-Risk Wallets and Cryptocurrency Mixers: Regulatory Challenges, Legal Accountability, and the Future of AML Enforcement