Δόθηκε παράταση μέχρι 30.6.2021 για την ανανέωση των αδειών άσκησης επαγγέλματος των δικηγόρων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα (ημερ. 1/3/2021) να δοθεί παράταση για την ανανέωση των αδειών εξασκήσεως του επαγγέλματος μέχρι και 30/6/2021 λόγω της έκτακτης ανάγκης συνεπεία της επιδημίας του κορωνοϊού (COVID– 19).

Ανεξάρτητα της παράτασης η ανανέωση της επαγγελματικής ασφάλισης είναι υποχρεωτική.

Δικηγόροι οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν την άδεια τους μέχρι 30 Ιουνίου 2021 τότε θα πρέπει σύμφωνα με το νόμο (Κεφ.2) να καταβάλουν το διπλάσιο ποσό τόσο για το Ταμείο Συντάξεως όσο και για την ανανέωση της άδειας τους.

 Δείτε περισσότερα για τη διαδικασία ανανέωσης εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Νέοι Κανονισμοί και Έντυπα για την λειτουργία του Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας

Η Έννοια της «Συνήθους Διαμονής» ως Θεμέλιο Δικαιοδοσίας στις Διεθνείς Διαφορές Γονικής Μέριμνας: Η Κυπριακή Προσέγγιση

Τροποποίηση του Μέρους 43 των Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας

Αιφνίδιος θάνατος του δικαστή Κώστα Σατολιά

Καταναλωτικά Δάνεια: Σε περίπτωση μη τήρησης της υποχρέωσης ενημέρωσης του δανειολήπτη, η τράπεζα μπορεί να χάσει το δικαίωμα είσπραξης τόκων (ΔΕΕ)