Θέση Ειδικού Επιστήμονα Έρευνας στην Ποινική Δικονομία στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστήμονα (Έρευνας) με μερική απασχόληση (συνολικά για 8 μήνες εντός των ετών 2021-2022, βλ. πιο κάτω αναλυτικά στους Όρους Απασχόλησης), για εργασία στο πλαίσιο της Εναρκτήριας Χρηματοδότησης Έρευνας του Λέκτορα Ποινικής Δικονομίας και Μεθοδολογίας Δικαίου κ. Κωνσταντίνου Τσίνα, με αντικείμενο την «Αιτιολογία των δικαστικών αποφάσεων σε ποινικές υποθέσεις».

Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι για οκτώ (8) μήνες συνολικώς, επιμερισμένους σε δύο τετράμηνα, το πρώτο εντός του έτους 2021 και το δεύτερο εντός του έτους 2022. Η ανανέωση της σύμβασης για τη δεύτερη τετράμηνη περίοδο εντός του 2022 θα γίνεται αναλόγως απόδοσης βάσει της αρχικής σύμβασης. Οι μηνιαίες ακαθάριστες απολαβές θα ανέρχονται στα €761,53. Από το ποσό αυτό θα αποκόπτονται οι εισφορές εργοδοτούμενου στα διάφορα Ταμεία του Κράτους και τυχόν Φόρος Εισοδήματος. Το Ερευνητικό Πρόγραμμα δεν προνοεί καταβολή 13ου μισθού. Ο υποψήφιος δεν απαιτείται να έχει Κυπριακή υπηκοότητα αλλά επιβάλλεται να διαμένει στην Κυπριακή Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της εργοδότησής του .

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά τα κάτωθι, απαιτούμενα στοιχεία στον Δρ. Κωνσταντίνο Τσίνα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση tsinas.konstantinos@ucy.ac.cy μέχρι τις 17 Μαρτίου 2021, σε μορφή PDF.

Δείτε περισσότερα εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Ανακοίνωση διορισμού 10 Επαρχιακών Δικαστών

Πρόσκληση από τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος Μίσθωσης Υπηρεσιών Γραμματειακής Υποστήριξης και Κλητήρα για θέματα Ασύλου

Κατά τόπον αρμοδιότητα των επαρχιακών δικαστηρίων σε ποινικές υποθέσεις: Τροποποίηση του περί Δικαστηρίων Νόμου

Διορισμός 11 νέων Επαρχιακών Δικαστών

Γνωστοποίηση του Διοικητικού Δικαστηρίου για καταστροφή φακέλων