Παράταση για την υποβολή στοιχείων πραγματικών δικαιούχων στο μητρώο μέχρι 31-7-2022 - Νέα έντυπα για ταυτοποίηση προφίλ νομικών οντοτήτων στον Έφορο Εταιρειών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών, δίνεται παράταση χρόνου υποβολής των στοιχείων των πραγματικών δικαιούχων στο μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων Εταιρειών και άλλων νομικών οντοτήτων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, το Τμήμα ανακοινώνει ότι ο χρόνος καταχώρισης των στοιχείων Πραγματικών Δικαιούχων στο μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων Εταιρειών και άλλων νομικών οντοτήτων παρατείνεται μέχρι τις 31.07.2022».

Επίσης, το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 28.02.2022, τίθενται σε εφαρμογή από την υπηρεσία της Αριάδνης, τα νέα έντυπα για ταυτοποίηση των προφίλ νομικών οντοτήτων εγγεγραμμένων στον Έφορο Εταιρειών (δηλ. εταιρειών, ευρωπαϊκών εταιρειών και συνεταιρισμών). Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα μαζικής ταυτοποίησης των προφίλ των νομικών οντοτήτων είτε από τους αξιωματούχους της εταιρείας είτε από τον πάροχο υπηρεσιών.

Για περαιτέρω πληροφορίες δείτε σχετικές λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Αριάδνης (πατήστε εδώ).

Σχόλια

Top Legal Stories

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία