Ποινική Δικαιοσύνη και ΜΜΕ: Φαίνεσθαι και Είναι

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον Δικηγόρο κ. Ηλία Στεφάνου, την Εγκληματολόγο κα. Δήμητρα Τσίτση και την Δημοσιογράφο κα. Κάτια Σάββα, σε μια εκπαιδευτική ημερίδα την Παρασκευή 11/03/2022 και ώρα 15:30 – 18:00 με θέμα: «Ποινική Δικαιοσύνη και ΜΜΕ: Φαίνεσθαι και Είναι»

Περαιτέρω όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να θέσετε ερωτήματα ή θέματα προς συζήτηση παρακαλούμε όπως τα αποστείλετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας (seminars@nba.org.cy) το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 10/03/2022 και ώρα 12:00.

Η Διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε δικηγόρους και θα μεταδίδεται μέσω της εφαρμογής zoom του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και δια ζώσης στη μεγάλη αίθουσα (Εντευκτήριο) του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας. Όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική ημερίδα δια ζώσης παρακαλούμε όπως προκρατήσουν θέση μέχρι την Πέμπτη 10/03/2022 και ώρα 12:00 στο τηλέφωνο 22674594. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι Δικηγόροι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας η συμμετοχή και εγγραφή τους στην ημερίδα θα είναι δωρεάν. Όσοι Δικηγόροι δεν έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα θα πρέπει να καταβληθεί ηλεκτρονικά το ποσό των €20,00 κατά την εγγραφή τους.

Περισσότερα εδώ

Σχόλια

Top Legal Stories

Αιτιολογημένη γνώμη της Ε.Ε. στην Κύπρο για μη πλήρη μεταφορά της Οδηγίας για την καταπολέμηση μέσω του ποινικού δικαίου της απάτης σε βάρος οικονομικών συμφερόντων της Ένωσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο περί Δημοσίων Συγκεντρώσεων και Παρελάσεων Νόμος του 2024

Τροποποίηση στον Διαδικαστικό Κανονισμό για τα Εντάλματα Προνομιακής Φύσεως

Κλειστά Κυκλώματα Βιντεοπαρακολούθησης σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία

Υπερωριακή Αμοιβή και Επί Πληρωμή Αργίες σύμφωνα με το Κυπριακό Εργατικό Δίκαιο